VANDORLENKA
   
De Heistezee
     
Start
Vers vlees
De winkel
Bouvier pups
Foto's bouvier
Allerlei
De Heistezee
Links

 

 
Vakantieappartement te huur voor korte of langere periodes.
 
 
Kom tot rust in ons gezellig en knus appartement gelegen in de Knokkestraat 116, 1ste verd.te Heist aan zee.
Indeling: Living met voledige ingerichte keuken, badkamer, WC apart, 2 slaapkamers, 1 slaapkamer met dubbelbed, en 1 slaapkamer met een stapelbed. In de living bevindt zich een hoeksalon met bedfunctie. Vooraan een terasje, en achteraan een groot terras van 10m2
 

 
Het apartement is fantastisch gelegen, vlak aan de voetgangerstunnel (veilig oversteken) en komt uit in de Parkstraat zo goed als aan de zeedijk en komt ook uit aan het bos, en de duinen.
 
 
Omgeving: Talloze wandel en fietsroutes, bv. men kan vanaf de dijk te voet of met de fiets tot aan het Zwin, zonder van de zeedijk te moeten, is zeker de moeite waard, men kan zelfs zo tot aan het retranchement, richting Sluis, Cadzand, Breskens, Nieuwvliet, Oostburg enz. je geraakt er niet uitgefietst. Ook aanrader met de fiets vanuit Heist, richting Brugge, via de Dammse vaart, Damme, Sluis, Cadzand en zo terug naar Heist. Zeebrugge dat vlakbij ligt is zeker ook een aanrader, met zijn jachthaven en lekkere viswinkels. Het spiksplinternieuwe zwembad is zeker een aanrader, alsook de Lake die ze daar aangelegd hebben waar tal van watersporten kunnen beoefend worden.
 
 
Genieten : Er zijn tal van goede en leuke restaurants van verfijnd tot zeer gewone keuken, maar wel lekker. Leuke terrasjes en sinds kort tijdens de zomermaanden leuke beachterrasjes.Voor mensen die liever op het appartement iets eten, zijn er tal van winkels in de buurt, bakkers, GB, Aldi, Lidl, Delhaize.
Wiffi, TV digitaal, video
Kaartspelen, kruiswoordraadsel, leesboeken enz aanwezig.
Voor de zomermaanden zal er in de kelder alles aanwezig zijn voor het strand, zoals strandzetels, windscherm, en spelen voor het strand, hoeft u niet mee te sleuren van thuis uit.
Huisdier toegelaten indien het opgevoed is.
Mogelijk om een garage te huren.
Reservatie en prijzen: gelieve kontakt op te nemen
GSM 0495/52 08 03
 

Deze bladzijde is voor het laatst bijgewerkt op 28 juli 2020

Start | Vers vlees | De winkel | Bouvier pups | Foto's bouvier | Allerlei | De Heistezee | Links